THY er med hele vejen

At være thybo giver fordele ude i den store verden

Det er ingen hemmelighed, at os fra Thy er af en særlig støbning. Vi bor langt fra hovedstadens larm og har endnu ikke glemt de gamle dyder. Et ord er et ord, og man skal holde hvad man lover. Du har sikkert aldrig hørt en thybo prale eller overdrive – det er der jo ingen grund til.

Vi thyboer har fødderne solidt plantet i den sandede jord, og det er et fænomen, som Malthe har taget med sig ud på de internationale baner. I stedet for at slå ud med armene bliver kræfterne brugt på at forbedre sig og levere flotte resultater på banen. Og det er en adfærd, der vækker opsigt og anerkendelse.

Af samme grund er der en vis mængde stolthed i at have THY skrevet med store typer på siden af racerbilen; et tiltag som er startet i 2020.

THY-logoet er fyldt ud med navne på lokale virksomheder, der har bidraget til Malthes ambitiøse projekt. Målet er at fylde alle bogstaverne helt ud med lokale firmanavne, som kan rejse med Malthe rundt på de internationale racerbaner.

I 2020-sæsonen har THY været med på legendariske baner som Spa-Francorchamps, Monza og Le Mans, og i takt med at Malthes karriere udvikler sig, vil THY være med på racerbiler over hele kloden.

Når du som lokal virksomhed bliver del af THY-logoet, får du invitation til sponsorarrangementer og fordelen af at være den første som ved besked om næste udvikling i Malthes karriere. Og så er dit firmanavn naturligvis også med på rejsen sammen med Malthe.

Kunne du tænke dig at være Thy-Partner og hjælpe Malthe på vej mod sine mål i international motorsport?

Download flyeren på linket herunder:

Sådan bliver du thy-partner

GÆVE VIRKSOMHEDER

Der er stadig plads til flere lokale virksomheder, der ønsker at støtte et lokalt talent på rejsen mod en international karriere:

Leons Bilpleje

Haase Kart Thy

QBIC Reklame

Fjerritslev Autoteknik

Thy El-teknik

Jyske Bank

Nors Auto

Bachs Maskinfabrik

Få mere at vide om dine muligheder

Kontakt Malthe eller teamet bag for at høre meget mere om mulighederne.