Kom med på holdet

På trods af at Thy har en af Danmarks absolut bedste gokartbaner, så er Malthe Jakobsen fra Sennels den eneste thybo, som er slået igennem på de internationale racerbaner. 

Både i Europa og i USA er Malthe Jakobsen udnævnt som ét af de varmeste talenter på sportscar-scenen i øjeblikket, og opturen ser ikke ud til at få ende lige med det samme.

Skal din virksomhed nyde godt af eksponeringen, opmærksomheden og de spændende oplevelser, du får adgang til som sponsor for Malthe Jakobsen?

Placér dit logo på en vindende racerkører med stærk forankring i Danmark og Thy. Tag med til racerløb i Europa med kunder og samarbejdspartnere – eller få et skræddersyet arrangement på FDM Jyllandsringen med Malthe som stjerneinstruktør.

masser af muligheder

Er du nysgerrig efter at høre mere om mulighederne for at tage din virksomhed med på rejsen, når Malthe kører sejre ind på de store racerbaner? 

Tag kontakt i dag – vi finder også en god løsning til dig.

jeg er stolt af at repræsentere

Erhvervslivet bakker op om Thy'ske talenter

Sponsored by Thy er et projekt, som er søsat med opbakning fra Thisted Kommune, Thy Erhvervsforum og en række større, lokale virksomheder. Formålet er at hjælpe lokale idrætstalenter til at udleve deres potentiale og samtidig skabe større opmærksomhed omkring erhvervslivet i Thy.

Jeg er glad for at være én af de udvalgte eliteatleter i Sponsored by Thy.

Læs mere om Sponsored by Thy