Sæsonstart er udskudt på ubestemt tid

Også motorsportens verden har måttet tage konsekvensen af den alvorlige situation, der i den seneste uge har fyldt hverdagen for alle. De to første løb i European Le Mans Series er blevet flyttet til et senere og endnu ikke besluttet tidspunkt på året.

Det er selvfølgelig ærgerligt, men det kom ikke som en overraskelse for Malthe, som var forberedt på beslutningen:

– Det er mega træls, for jeg har glædet mig til at komme ud og køre racerløb. Men coronavirus er ikke noget, vi skal grine af eller undervurdere, så det er godt at ACO og FIA har taget den beslutning, siger Malthe, som fortsætter træningen hjemme i simulatoren indtil videre.

– Lige som alle andre håber jeg, at der snart kommer styr på hele situationen, så vi alle kan få en normal hverdag tilbage. Det er en grim virus, og jeg føler med de mennesker, som bliver ramt af den; enten på egen krop eller som pårørende.

Som racerkører såvel som for erhvervsdrivende har krisen også stor økonomisk betydning. Selvom sponsorarbejdet kan blive udfordrende på den anden side af coronakrisen, tror Malthe på at den thy’ske mentalitet kan hjælpe lokalområdet og resten af landet gennem krisen:

– I Thy har vi altid gjort meget ud af at hjælpe hinanden og handle lokalt, og det har jeg jo også selv nydt godt af. Nu håber jeg bare at vi alle kan hjælpe til med at holde erhvervslivet i omdrejninger, mens vi venter på at epidemien giver slip på os.

STOLT AF AT REPRÆSENTERE
FLERE nyheder
NYHED

Regnjakken er med Malthe Jakobsen til Spa-Francorchamps

NYHED

Udgået efter hurtigste omgang i ELMS-aftenløb