Ring Djursland bliver et godt afbræk

Når Malthe Jakobsen og Formel 4-kørerne i weekenden tørner ud på Ring Djurslands kuperede asfalt, er Malthe Jakobsen tilbage i vante rammer. Køredragt, styrthjelm og den potente Formel 4-racer overtager nemlig det pæne tøj, sponsormaterialet og det salgsarbejde, thyboen har brugt timevis på i de sidste uger.

– Jeg har haft travlt med at besøge mine sponsorer og opsøge nye virksomheder, der måske kunne se et potentiale i at støtte mig på min rejse, forklarer Malthe, som for nylig blev udvalgt til at repræsentere Danmark ved FIA Motorsport Games i Rom til november. En mulighed, der kræver en beskeden egenbetaling på 25.000 euro.

– Det går faktisk pænt fremad med at finde økonomien. Jeg er heldig at bo i et lokalområde, hvor vi bakker op om hinandens ambitioner, så mange af mine nuværende sponsorer har valgt at hjælpe med lidt mere. Og så er der også kommet nye til, fortæller Malthe, som også fandt tid til at deltage i et særligt arrangement torsdag. Her arrangerede Holstebro-virksomheden Ceramicspeed en netværksdag, hvor Malthe fik lov at vise sin Formel 4-racer frem for de mange besøgende – og han fik også selv én på opleveren:

– Det er godt nok en vild virksomhed! Jeg var inde og se hvordan de samler keramiske kuglelejer, og de havde også en del Tour de France-cykler stående, så man kunne opleve hvor lette de er. Jeg synes, det var en fed dag!

Torsdag udstillede Malthe sin Formel 4-racer ved CeramicSpeed i Holstebro.

Lørdag morgen kommer til gengæld til at handle om alt andet end sponsorsøgning, præsentationer og store drømme, for der er en mere aktuel opgave på tapetet. Føringen skal forsvares, og for Malthe bliver det rart at kunne fokusere på at køre race. Det er trods alt dét, det hele handler om.

– Jeg glæder mig altid til at komme i bilen, og det bliver også rart at få en weekend hvor det bare handler om at komme ud og se om jeg kan være bedst på banen. Drengene i teamet plejer jo at levere varen til mig, så jeg håber at vi kan få nogle gode resultater med hjem igen denne gang, slutter Malthe Jakobsen.

STOLT AF AT REPRÆSENTERE
FLERE nyheder
NYHED

Regnjakken er med Malthe Jakobsen til Spa-Francorchamps

NYHED

Udgået efter hurtigste omgang i ELMS-aftenløb