Med stærke rødder i Thy's sandede jord

Vestjyder – og måske især thyboer – er stædige og arbejdsomme gemytter. Det er ikke noget, vi taler om. Det er bare sådan, det er. Fra gamle tider har vi været vant til vanskeligt vejr og hårdt arbejde. Vi har lært, at den letteste vej til et godt liv er, at arbejde dedikeret og målrettet – også når det er hårdt.

Det er værdier, som Malthe Jakobsen er vokset op med. Og som han efterlever i dag, hvor jagten på livet som professionel racerkører for alvor er gået i gang.

Der er mange om buddet, når de professionelle racerteams skal ansætte kørere til at drive deres højoktane investeringer rundt på verdens racerbaner. En Thybo har gode odds for at nå målet, for han er stærk, arbejdsom og giver ikke op på grund af en smule vestenvind.

Thy er med på rejsen

I sin jagt på en professionel karriere kommer Malthe vidt omkring. Allerede i 2020 besøger han seks europæiske lande, hvor han vil komme til at vise hvilket stof, en thybo er gjort af.

Erhvervslivet bakker op

Indtil dette punkt i sin karriere har Malthe nydt godt af opbakningen fra lokale virksomheder. Det giver et helt særligt sammenhold, når lokale i fællesskab løfter i samlet flok og opnår succes.