Malthe Jakobsen forlænger med RLR Msport

Never change a winning team lyder ordsproget – og selvom Malthe Jakobsen ikke har vundet European Le Mans Series i sin debutsæson, har samarbejdet med RLR Msport fungeret så godt, at thyboen har indgået en aftale med teamet for næste sæson.

Aftalen indeholder en fuld sæson i European Le Mans Series i LMP3-klassen med en målsætning om at vinde mesterskabet. Ikke mindst fordi en sejr i mesterskabet udløser en billet til Le Mans 2022.

“Jeg har haft en fantastisk læresæson med RLR i år, og jeg kan ikke forestille mig et bedre team at arbejde sammen med. Næste år skal vi gå benhårdt efter mesterskabet, og det er jeg overbevist om er muligt”, siger Malthe Jakobsen.

“Hele året har det udelukkende været op til os kørere at få et godt resultat med hjem, for bilen har altid været forberedt til perfektion. At jeg som debutant har været i stand til at kæmpe med om pole positions og podieplaceringer fortæller alt om hvad teamet kan udrette.”

Teamchef i RLR Msport, Nick Reynolds, fortæller:

“Vi er glade for at kunne beholde Malthe som del af vores team i endnu en sæson af European Le Mans Series. Han har udviklet sig enormt og bidraget positivt til teamets præstationer siden starten af sæsonen. Hele teamet nyder at arbejde med ham fordi han er utroligt hurtig og samtidig både ydmyg og pragmatisk. Han har en god indflydelse på hele teamet, og det er spændende at tænke på kombinationen Malthe Jakobsen og RLR Msport i 2021.”

I den kommende weekend afsluttes den indeværende sæson i European Le Mans Series på Portimaõ-banen i Portugal.

STOLT AF AT REPRÆSENTERE
FLERE nyheder
NYHED

Regnjakken er med Malthe Jakobsen til Spa-Francorchamps

NYHED

Udgået efter hurtigste omgang i ELMS-aftenløb