Malthe gennemførte sit første virtuelle 24 timers-løb

Tekniske problemer var medvirkende til, at Malthe Jakobsen og Peugeot Esports-teamet måtte tage til takke med en 17. plads i årets Le Mans Virtual – computerudgaven af det legendariske 24 timers-løb på Le Mans.

Det danske stjerneskud var hentet ind som én af Peugeot-teamets to racerkørere fra den virkelige verden, som sammen med to professionelle simulatorkørere skulle jagte hæderen for den franske bilfabrik.

Tempoet i kvalifikationen rakte kun til en 15. plads, og selvom der i et 24 timer langt racerløb kan ske meget, var hændelserne ikke helt til Malthe og Peugeot Sport’s fordel:

– Det har været et lidt kaotisk løb med udfordringer, som jeg ikke har oplevet – og nok aldrig kommer til at opleve – ude på de virkelige baner. Løbet blev på et tidspunkt afbrudt på grund af et formodet hackerangreb mod serveren, og inden da var vi blevet sat to omgange tilbage, da vi mistede forbindelsen til serveren. Det er en anden form for tekniske problemer, end jeg er vant til, lyder det fra Malthe Jakobsen, som har kørt løbet fra Peugeot Sport’s hovedkvarter udenfor Paris.

Selvom Malthe og Peugeot Sport sluttede langt fra en podieplacering, har det alligevel været en sjov oplevelse for thyboen:

– Det er en helt anden disciplin end det motorsport, jeg er vant til, også selvom banen og bilerne er ret gode kloner af virkeligheden. Det har været meget sjovt at være lidt på udebane og skulle lære fra Maxime og Elliott (Briant og Vayron, teamets simulatorkørere, red.), så jeg er taknemmelig for at Peugeot Sport gav mig muligheden for at være med, fortæller Malthe Jakobsen, som nu retter fokus tilbage mod virkeligheden.

Om under en måned går starten nemlig til Asian Le Mans Series, hvor thyboen får løbsdebut i LMP2-klassen hos COOL Racing.

STOLT AF AT REPRÆSENTERE
FLERE nyheder
NYHED

Malthe gennemførte sit første virtuelle 24 timers-løb

NYHED

Malthe Jakobsen får virtuel Le Mans-debut med Peugeot Sport