Det gode arbejde skal fortsættes i weekenden

I weekenden køres sidste afdeling af det danske Formel 4-mesterskab inden sommerferien. Løbet køres på Ring Djursland, der med sit både korte og meget kuperede banelayout udfordrer selv dygtige kørere. Malthe Jakobsen glæder sig til til weekendens udfordring:
– Jeg synes at Ring Djursland er en super fed bane, for selvom den er ret kort, så har den både bakker og svære sving. Sidste år satte jeg pole position på banen, så den ligger ret godt til mig, synes jeg, fortæller Malthe Jakobsen, som fredag brugte dagen på at hjælpe FSP-teamet med at pakke ud og gøre klar til weekenden.
Thyboen har nogle meget konkrete planer for hvordan, løbsweekenden skal forløbe. Planen lyder nemlig på at vinde racerløb. Hverken mere eller mindre:
– Sidste gang på Jyllandsringen sluttede jeg af med en sejr, og i løbet af weekenden oplevede jeg både at mangle en smule fart i forhold til de andre, og at blive bremset af andres uheld. Nu skal den bare have fuld gas, griner Malthe, som godt ved at han ikke er alene om at have dén målsætning:
– Det er kun godt at jeg har nogle gode konkurrenter at kæmpe med. Det lærer jeg af, og det er sjovest at vinde et racerløb, når man har kæmpet for det.
Løbet er denne gang ikke TV-transmitteret, men Malthes Facebookside vil blive opdateret løbende.
STOLT AF AT REPRÆSENTERE
FLERE nyheder
NYHED

Regnjakken er med Malthe Jakobsen til Spa-Francorchamps

NYHED

Udgået efter hurtigste omgang i ELMS-aftenløb